Ľubomíra Karmanová Krimi

FOTO z miesta tragickej nehody: Vodička (†55) neprežila zrážku s nákladiakom!

Tragická dopravná nehoda stála vodičku život. Podľa polície svojim vozidlom prešla do protismeru, kde sa zrazila s nákladiakom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragickej nehody: Vodička (†55) neprežila zrážku s nákladiakom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Rimavskej Sobote vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (23.4.) krátko pred 16.00 hodinou na ceste I/50 medzi obcami Bátka a Bakta. „55-ročná vodička z okresu Skalica viedla osobné motorové vozidlo Renault Megane, od obce Bakta na Bátku,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako doplnila, vodička po prejdení miernej pravotočivej zákruty na rovnom úseku, neprispôsobila svoje správanie schopnostiam a okolnostiam, ktoré možno predvídať a s vozidlom prešla do protismeru.

„Čelne sa zrazila s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom DAF s návesom, ktorý sa po náraze prevrátil na pravý bok a ostal stáť krížom cez cestu prednou časťou v ľavej priekope. Vozidlo Renault odhodilo do pravej priekopy v smere jeho jazdy. Nákladné motorové vozidlo viedol 43-ročný vodič, občan Maďarska,“ doplnila hovorkyňa.

Vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. Požitie alkoholu bude zisťované pri pitve. Vodič kamióna sa pri nehode nezranil. Podľa mužov zákona, alkohol u neho zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 43-tisíc eur.

Tragická dopravná nehoda: Vodička zrážku neprežila
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM