Stanislav Černák Krimi

V bytovke zasahovali špeciálne jednotky: Kukláči sa na panelák zlanili vrtuľníkom

Ohlušujúci zvuk letiacej helikoptéry, muži v čiernom, zlaňovanie. Presne tak to vyzeralo v okolí bytovky, na ktorej pristál vrtuľník s príslušníkmi špeciálnych jednotiek. Kukláči sa potom cez okná dostali do paneláku.

Ilustračný obrázok k článku V bytovke zasahovali špeciálne jednotky: Kukláči sa na panelák zlanili vrtuľníkom
Zdroj: TASR

Špeciálne jednotky zasahovali v paneláku na Lešti a to v dvoch bytoch naraz. Zo vzduchu ich istil pri tom všetkom vrtuľník. Zaznelo aj niekoľko výstrelov.

Situácia vyzerala na prvý pohľad naozaj dramaticky, no našťastie tentoraz išlo iba o výcvik príslušníkov špeciálnych pohotovostných jednotiek. Päťdesiatka policajtov zo špeciálnej pohotovostnej jednotky zo Žiliny, Ostravy, Trnavy a Brna si totiž na Lešti vyskúšala spoločný zásah proti drogovým dílerom.

Ako informovala televízia Joj, tak policajtov priviezol na miesto zásahu vrtuľník. Na panelák sa museli zlaniť. Zásah komplikovalo špeciálnym jednotkám aj chladné a veterné počasie.

Špeciálne jednotky vykonali akciu v dvoch bytoch naraz. A bolo sa skutočne na čo pozerať. Do okien sa zlanili zo strechy. Zásah zo vzduchu podporoval aj vrtuľník. Došlo aj na zvuky výstrelov a po pár minútach vyviedli z bytovky už 4 zadržaných mužov.

„Riziko pri zásahu je vždy, keď ideme proti nebezpečným páchateľom, ktorí sú ozbrojení,“ povedal pre televíziu Joj riaditeľ zásahu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM