Alžbeta Paulíková Krimi

V predajni potravín zrazu nastala dráma: Obchod čelil prepadu, páchateľ v ruke držal zakrvavené sklo!

Dráma v predajni potravín. Podľa polície vošiel do obchodu mladík, pristúpil k pokladni a následne povedal „Daj peniaze lebo ti ublížim!“, pričom v ruke držal kus skla, ktoré bolo zakrvavené!

Ilustračný obrázok k článku V predajni potravín zrazu nastala dráma: Obchod čelil prepadu, páchateľ v ruke držal zakrvavené sklo!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže 24-ročného muža z Detvy. Mladík podľa polície v pondelok večer okolo 20.30 hodine, v Detve na ulici Obrancov mieru, lúpežne prepadol predavačku v predajni potravín.

„Vošiel do predajne, pristúpil k pokladni a povedal: „Daj peniaze lebo ti ublížim!“, pričom v ruke držal kus skla, ktoré bolo zakrvavené a rozhadzoval rukami smerom k poškodenej. Keď mu predavačka povedala, že mu peniaze nedá, pýtal si fľašu s alkoholom a cigarety. Z obavy o svoj život a zdravie mu podala fľašu aj cigarety. Páchateľ následne z predajne odišiel a svojim konaním spôsobil majiteľovi škodu vo výške 12,90 eur,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Tá ďalej uviedla, že krátko po odchode z predajne ho zadržala policajná hliadka a bola mu obmedzená osobná sloboda. Po vykonaní procesných úkonov mladíka vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. „Za tento zločin, ktorý bol spáchaný závažnejším spôsobom, hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ dodala hovorkyňa polície.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM