Boris Macko Rôzne

Veľká uzávierka ciest po Lučenci: S akými obmedzeniami treba rátať na Štefana?

Na 2. sviatok vianočný radšej centrum mesta obíďte, lebo ním neprejdete. Dôvodom je uzávierka, ktorá potrvá niekoľko hodín!

Ilustračný obrázok k článku Veľká uzávierka ciest po Lučenci: S akými obmedzeniami treba rátať na Štefana?
11
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec

Na 2. sviatok vianočný centrum mesta už tradične „okupujú“ bežci. Už 49. ročník Vianočného behu mesta Lučenec a Štefanskej 20 – ky bude štartovať aj končiť pri Divadla B. S. Timravy. S tým však súvisia aj dopravné obmedzenia.

Mesto už na svojej internetovej stránke oznámilo podrobnosti. Kvôli konaniu športového podujatia „Vianočný beh mesta Lučenec – Štefanská 20-tka – 49. ročník“ bude 26. decembra 2016 v čase od 8:00 do 13:00 obmedzená premávka na nasledovných uliciach:

Haličská cesta,  Ul. športová, Ul. B.Nemcovej, Ul.lúčna, Ul. garbiarska, Ul. J.Husa, Ul. Komenského, Ul. Adyho, Ul.Vajanského.  Úplná uzávierka v čase od 9:00 do 13:00 ulíc : – Ul. T.G.Masaryka (od križ. s Ul. Vajanského po križ. s Ul. F.Lehára) a Ul. novohradská v úseku od Ul. T.G. Masaryka po križovatku Námestie republiky. 

Mesto Lučenec preto prosí všetkých účastníkov cestnej premávky o pochopenie, trpezlivosť a rešpektovanie pokynov príslušníkov Policajného zboru a mestskej polície. SAD Lučenec zároveň pripomína, že obmedzenia sa týkajú aj MHD. Autobusové zastávky Mestský úrad, Ulica T. G. Masaryka a Ulica Duklianskych hrdinov budú počas pretekov dočasne zrušené. Zastávka Nemocnica bude preložená k OC Galéria. Dobrou správou je, že cestovanie počas Vianoc bude zadarmo.

Pozrite si zábery z minuloročného Vianočného behu v Lučenci v našej galérii!

V OBRAZOCH: Pozrite si zábery z minulého ročníka Vianočného behu
11
Galéria
Zdroj: Mesto Lučenec
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM