Michaela Mozolányová Samospráva

Veľké jarné upratovanie v Lučenci: Pozrite sa, kedy a kde sa budú nachádzať kontajnery

Už čoskoro sa v Lučenci začne veľké jarné upratovanie, v rámci ktorého bude realizovaný zber objemných a drobných stavebných odpadov. Veľkoobjemové kontajnery budú rozmiestňované podľa požiadaviek občanov. Pozrite si, v ktorých dňoch a kam odpad zaniesť.

Ilustračný obrázok k článku Veľké jarné upratovanie v Lučenci: Pozrite sa, kedy a kde sa budú nachádzať kontajnery
Zdroj: Dnes24.sk

„Jarné upratovanie v Lučenci bude prebiehať v dňoch od 21. 3. do 7. 4. 2014,“ informuje mesto Lučenec na svojej webovej stránke. Na zber o prepravu objemného odpadu a drobného stavebného odpadu budú rozmiestňované veľkoobjemové kontajnery podľa požiadaviek občanov. Požiadavky na umiestňovanie kontajnerov je možné podať osobne v kancelárii č. 320, na telefónnom čísle 4307211 alebo e-mailom na adrese: jarmila.fekiacova@lucenec.sk do 4. 4. 2014.

V prípade, že z rodinných domov potrebujete odovzdať elektroodpad alebo použité jedlé oleje, môžete ich odviezť do zberného dvora Mepos spool. na Fiľakovskej ceste v pracovné dni pondelok až piatok v čase od 6:00 do 19:00 hodiny kde ho od vás bezplatne odoberú.„Upozor­ňujeme všetkých občanov, aby do umiestňovaných veľkoobjemových kontajnerov neumiestňovali rastlinný odpad,“ upozorňuje mesto Lučenec. Rastlinný odpad bude v marci zbieraný v termíne 10. až 14. marca a 24. až 28. marca 2014 podľa jednotlivých lokalít a dní, ktoré sú totožné s dňami vývozu komunálneho odpadu od rodinných domov. Rastlinný môže byť vyložený na verejné priestranstvo len deň pred zberom.

Zber objemného odpadu z bytových domov je realizovaný každý párny týždeň v pondelok. Najbližšie termíny vývozu sú 17. a 31. marca. „Zároveň občanov mesta vyzývame, aby ste aj vy svojou zvýšenou aktivitou prispeli k jarnému upratovaniu, a tým skrášleniu nášho mesta,“ píše sa v ozname.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM