Ľubomíra Karmanová Kultúra

Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 5 zaujímavých tipov na podujatia v Lučenci

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Lučenci akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré môžu osloviť aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 5 zaujímavých tipov na podujatia v Lučenci
Zdroj: Dnes24.sk

Na skle maľované

27. novembra 19.00 hod., ŠH Aréna

Kultový slovenský muzikál v réžii a choreografii Jána Ďurovčíka, ktorý znova ožíva v slovenských mestách v špičkovom, skvelom hereckom obsadení.

My oldies party

27. novembra 21.00 hod., Music club NYC

Nadupaná zábava s oldies hitmi v obľúbenom hudobnom klube.

Zóna bez peňazí

28. novembra 10.00 hod., Divadlo B. S. Timravy

Hlavnou myšlienkou je nezištne pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú, urobiť dobrý skutok a potešiť iných alebo seba tým, že podarujete veci, ktoré by sa už u vás doma nepoužili, no niekomu možno chýbajú. Preto ak máte doma nositeľné oblečenie, funkčné elektrospotrebiče, tisíckrát prečítané knihy, hračky, s ktorými už sa nebudete hrať alebo len veci, bez ktorých by ste sa zaobišli, prineste ich.

Maloveský advent pod kaštieľom

28. novembra 16.00 hod., Námestie pod kaštieľom, Malá Ves

Tradičné zahájenie adventu v Malej Vsi za účasti cirkevných predstaviteľov mesta a bohatého kultúrneho programu v podaní žiakov umeleckých škôl v Lučenci. Nezabudnite si priniesť prskavku.

Poklady Novohradu

Novohradské múzeum a galéria, Kubínyiho námestie

Výstava k 60. výročiu založenia múzea v Lučenci. V roku 2015 si Novohradské múzeum a galéria v Lučenci pripomína 60. výročie svojho založenia. V histórii našej inštitúcie je to významný medzník, ktorý dáva možnosť poukázať na prínos múzea pre región a predstaviť širokej verejnosti výber zo svojich najcennejších zbierok . Výstava „Poklady Novohradu“ bude prezentáciou muzeálnych a galerijných zbierkových predmetov získaných vďaka úspešným projektom v rámci akvizícií za posledných desať rokov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM