Ľubomíra Karmanová Krimi

Vodič (45) z nášho regiónu si to namieril do Dubnice: Policajti s drégerom len tak pozerali, koľko fúkol!

Vodič si to v noci na svojom chevrolete namieril do Dubnice, kde ho v uliciach zastavili policajti. Po dychovej skúške ho muži zákona obvinili z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (45) z nášho regiónu si to namieril do Dubnice: Policajti s drégerom len tak pozerali, koľko fúkol!
Zdroj: TASR

Dopravní policajti z Trenčína vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 45-ročnému Romanovi z okresu Veľký Krtíš. „Obvinený vodič 18.januára v čase približne o 01.20 hod. jazdil na aute zn. Chevrolet Aveo v Dubnici nad Váhom po ceste I/61, kde bol na križovatke na ul. Štúrovu zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Dubnica nad Váhom,“ uviedol trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Ako dodal, pri kontrole sa vodič podrobil dychovej skúške s výsledkom merania 1,34 mg/l (2,79 promile) alkoholu v dychu. Podľa ďalších slov hovorcu, obvinenému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

„Polícia opätovne upozorňuje vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky,“ dodal na záver Kudlička.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM