Michaela Mozolányová Rôzne

Vodiči, zbystrite pozornosť! Na Komenského vás čakajú obmedzenia v doprave

Vodiči v Lučenci, zbystrite pozornosť! Kvôli začatiu rekonštrukcie Ulice J. A. Komenského dôjde k obmedzeniu premávky. Prečítajte si, do kedy budú obmedzenia v doprave trvať.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, zbystrite pozornosť! Na Komenského vás čakajú obmedzenia v doprave
Zdroj: Webnoviny.sk

Už dávnejšie prezradila pre Lučenec 24 hovorkyňa Mária Bérešová, že mesto Lučenec má už pripravený projekt rekonštrukcie miestnej komunikácie a chodníkov Komenského ulice. „Cieľom mesta je vybudovať v tejto lokalite chodníky, parkoviská, cesty od Čierneho orla, vrátane priestoru pred evanjelickou farou, pedagogickou a sociálnou akadémiou a artézskym prameňom,“ informovala Mária Bérešová, hovorkyňa mesta Lučenec. Rekonštrukcia bude prebiehať popri Materskej škole Dr. Herza až po Ulicu Dr. Vodu a podľa slov hovorkyne sa v projekte počíta so zachovaním jestvujúcich drevín.

Samozrejme, že so začiatkom rekonštrukcie Komenského ulice budú pre občanov platiť aj určité obmedzenia „Z dôvodu začatia prác na rekonštrukcii jestvujúcej miestnej komunikácie a chodníkov na Ulici J. A. Komenského dôjde na spomínanej ulici a jej priľahlých častiach v období máj až august roku 2014 k obmedzeniu premávky. Účastníkov cestnej premávky preto žiadame o prispôsobenie jazdy stavu vozovky a rešpektovanie prenosného dopravného značenia,“ informovalo mesto Lučenec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM