Ľubomíra Karmanová Správy

Vymieňajú závery na moste: Touto cestou až do konca augusta neprejdete

Národná diaľničná spoločnosť v dvoch etapách po poloviciach vozovky vymení závery na moste. Práce by mali byť hotové do konca augusta. Osobné autá budú zatiaľ odklonené na obchádzkovú trasu.

Ilustračný obrázok k článku Vymieňajú závery na moste: Touto cestou až do konca augusta neprejdete
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková, spoločnosť vymení závery na moste Pustý Hrad vo Zvolene na ceste I/50. Diať sa tak bude po poloviciach vozovky v dvoch etapách.

„Spôsobí to obmedzenie na ceste I/50 na moste vo Zvolene, v km 234,5 medzi križovatkami Zvolen (I/50 a I/66) a Zvolen (I/50 a III/2453). Od soboty 11. júla od 08.00 h do nedele 30. augusta do 18.00 h bude úplne uzavretá doprava v smere do Lučenca a uzavretý jeden jazdný pás v smere do Žiaru nad Hronom,“ uviedla hovorkyňa.

Ako dodala, osobné autá budú v smere do Lučenca odklonené na obchádzkovú trasu. Tá povedie po ceste I/66, po ulici T. G. Masaryka, po ulici Dobronivská cesta sa napoja na cestu I/50. „Tranzitná doprava pôjde v tomto smere cez opravovaný most, kde bude svetelná signalizácia. Trasa celej dopravy v smere do Žiaru nad Hronom zostane nezmenená,“ povedala na záver Žgavčáková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM