Michaela Mozolányová Kultúra

Výstava plodov Novohradu, živá hudba a pečenie býka: Toto všetko na tržnici už tento víkend!

Výstava všetkého možného čo dopestovali lučenskí záhradkári začína už túto nedeľu v priestoroch mestskej tržnice v Lučenci. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Výstava plodov Novohradu, živá hudba a pečenie býka: Toto všetko na tržnici už tento víkend!
Zdroj: Dnes24.sk

Na podujatí pod názvom Plody Novohradu, ktoré sa bude konať už túto nedeľu 13. 10. 2013 na mestskej tržnici v Lučenci si budú môcť návštevníci pozrieť výstavu ovocia a zeleniny dopestovaného lučenskými záhradkármi. Súčasťou bude aj súťaž ,,Jablko Novohradu“ s postupom na celoslovenské finále.

Celá akcia bude podporená živou hudbou kapely Syntakt, ochutnávkou vín a syrov, gazdovských špecialít a priamo pred tržnicou sa bude piecť býk. Záujemcovia ktorí by chceli vystavovať sa môžu hlásiť u predsedu svojej záhradkárskej osady. ,,Bude to skvelé oddychové podujatie so skvelými ľudmi!" povedal spoluorganizátor akcie Stanislav Spišiak.

Vstup na toto podujatie je voľný.

Celá expozícia bude prístupná verejnosti, predovšetkým deťom z materských a základných škôl aj počas ďaľších dvoch dní a to 14. a 15. 10. 2013.

Plody Novohradu plagát
1
Galéria
Foto: Michaela Mozolányová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM