Ľubomíra Karmanová Basketbal

Významnej osobnosti lučeneckého športu vzdá hold basketbalová elita: Memoriál Janka Šufliarskeho aj s víťazom euroligy

V lučeneckej Aréne sa predstavia špičkové európske ženské kluby. Počas troch dní si nielen zmerajú svoje sily, ale aj vzdajú hold významnej osobnosti lučeneckého športu. Memoriál Janka Šufliarskeho sa uskutoční za účasti víťaza euroligy žien USK Praha a chýbať nebudú ani Good Angels.

Ilustračný obrázok k článku Významnej osobnosti lučeneckého športu vzdá hold basketbalová elita: Memoriál Janka Šufliarskeho aj s víťazom euroligy
Zdroj: TASR

V novohrade strávi elita ženského basketbalu tri dni. Od 23. do 25. septembra sa na palubovke lučeneckej Arény predstavia víťazky euroligy žien USK Praha, Piešťanské Čajky, DVTK Miškolc a chýbať nebudú ani Good Angels, pod vedením Lučenčana Maroša Kováčika. Špičkové európske kluby si zmerajú svoje sily na Memoriále Janka Šufliarskeho a zároveň vzdajú hold tejto významnej osobnosti lučenského športu.

„Stále myslíme na človeka, ktorý si určite zaslúži poctu. Je ťažké zabudnúť na našu basketbalovú osobnosť. Počas tohto medzinárodného turnaja si pripomenieme jeho nezabudnuteľné komentáre, znieť budú jeho obľúbené songy,“ povedala riaditeľka podujatia z MBK Lucia Lásková.

Program Memoriálu Janka Šufliarskeho

Streda 23. 9.

17.00 USK Praha – Piešťany

18.45 Otvárací ceremoniál

19.30 Good Angels – DVTK Miskolc

Štvrtok 24. 9.

17.00 Good Angels – Piešťany

19.30 USK Praha – DVTK Miskolc

Piatok 25. 9.

15.00 DVTK Miskolc – Piešťany

17.00 USK Praha – Good Angels Košice

19.00 Ukončenie turnaja a odovzdávanie ocenení pre družstvá

20.00 Koncert kapely Revolucie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM