Simona Husaniková Rôzne

Kam sa chystajú počas leta? Známe tváre mesta prezradili svoje dovolenkové plány

Leto nám začalo a s ním aj blížiace sa dovolenky. Vyspovedali sme pre vás Joža Pročka, Editu Frantovú Hutkovú, Maroška Kováčika, Lukáša Pelča a zistili, kde budú dovolenkovať oni.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa chystajú počas leta? Známe tváre mesta prezradili svoje dovolenkové plány
Zdroj: Webnoviny.sk

Sú ľudia, ktorí majú dovolenku už za sebou, ľudia, ktorí sa ňu len chystajú a ľudia, ktorí počas leta stihnú aj viac dovoleniek. Niekto dáva prednosť krásam Slovenska, iný si nevie predstaviť dovolenku bez mora. A ako sú na tom známe osoby z nášho mesta?

Aj známe osobnosti vedia, že dovolenkovať sa oplatí aj na Slovensku

Slovenský komik, zabávač, herec, moderátor a režisér Jožo Pročko patrí k tým, ktorí vedia, že za skvelou dovolenkou sa nemusí cestovať mimo Slovenska. Dovolenku strávi teda tak ako aj minulý rok v našej krajine. ,,Budem na Slovensku . Určite pôjdem na chalupu na pár dní so psami. Manželka cvičí yogu a ona a deti veľmi k chalupe nemajú vzťah. Za to ja to tam zbožňujem." Ako nám Jožo povedal – každý rok chodili aj s rodinou pravidelne do Chorvátska. Teraz však dáva prednosť rodnej krajine. ,,Všetko sa raz zmení aj dovolenky . Pred tým sme chodili s rodinou do Chorvátska teraz je to iné. Som však presvedčený, že aj na Slovensku má človek, čo obdivovať," dodal Jožo.

Počas leta sa však musí aj pracovať. Svoje o tom vie každý zamestnaný človek. Výnimkou nie je ani mladý talentovaný herec Lukáš Pelč. ,,Leto bude pre mňa tento rok z polovice pracovné a z druhej polovice dovolenkové. Aj keď máme v škole a v našom divadle „divadelné prázdniny“ tak u mňa to doslovne nepatrí," povedal Lukáš, ktorý sa teší, že bude robiť aj na mnohých letných akciách v našom regióne a dúfa, že ich navštívi čo najviac ľudí. Po práci a všetkých povinnostiach sa však pridá k dovolenkujúcim. ,,Dovolenkovať sa chystám zatiaľ v neznámej destinácii, ale plánujem ísť určite aspoň na nejakých pár dní k moru," uzavrel Lukáš.

Radšej relax a oddych ako aktívna dovolenka

Redaktorka TV JOJ Edita Frantová Hutková má už dovolenku za sebou. Pri výbere destinácie to mali jasné. ,,Boli sme rozhodnutí, že pôjdeme do Turecka, keďže sme tam boli s manželom minulý rok na svadobnej ceste. Uprednostňujeme totiž destinácie, kde je najteplejšie," povedala Edita. Keďže pracuje ako redaktorka je v neustálom pohybe, preto nás zaujímalo, či dokáže na dovolenke len tak odpočívať. ,,Samozrejme. Minulý rok som si myslela, že sa budem nudiť, ale práve naopak. Už, keď som na dovolenke vždy praktizujem aj nejaké výlety, ale na druhej strane som zistila, že dokážem 12 dní len tak ležať," dodala Edita.

Bývalý hráč BK E.S.O Lučenec, neskôr tréner tohto tímu a momentálne tréner Good Angels Košice Maroš Kováčik sa dovolenkovať chystá tiež. ,,Ak mám byt úprimný, tak ešte nevieme, kde budeme dovolenkovať, keďže po celoročnom náročnom cestovaní v spojitosti s basketbalom, mám toho naozaj dosť." Jediné, čo Maroš zatiaľ vie je, že dovolenkovať bude určite so svojou rodinkou. ,,Samozrejme si dovolenku nenecháme ujsť. Zaslúži si ju moja rodina a myslím, že po náročnej sezóne aj ja. Určite bude spojená s morom a pasívnym oddychom. S mojou manželkou nie sme typy, ktoré by dychtivo navštevovali pamiatky počas letnej dovolenky. Skôr to bude čisto orientované na oddych a hlavne, aby sa dobre cítili deti." Maroš nepatrí medzi náročných cestovateľov. Jediné čo chce je, aby sa dobre cítila jeho rodina a aby mali počas dovolenky krásne, teplé počasie.

Foto-ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM