Ľubomíra Karmanová Správy

Naša pôrodnica je podľa mamičiek štvrtá v kraji: Najviac oceňujú prístup personálu

Mamičky rozhodovali o pôrodniciach. Naša pôrodnica sa umiestnila v kraji na štvrtej priečke. V celoslovenskom rebríčku tromfla aj krajskú pôrodnicu.

Ilustračný obrázok k článku Naša pôrodnica je podľa mamičiek štvrtá v kraji: Najviac oceňujú prístup personálu
Zdroj: Dnes24.sk

Najnovší rebríček pôrodníc, zostavený na základe hodnotení rodičiek sme vám už predstavili. Pôrodnica v Lučenci sa ocitla na 38 mieste z celkového počtu 54 pôrodníc.

Ako nám povedal predseda správnej rady Ján Miadok, dôveru mamičiek si veľmi cenia. Práve názor mamičiek je pre pôrodnícke oddelenie najdôležitejší. „Snažíme sa, aby sa dámy, ktoré ku nám prichádzajú, cítili dobre. Oddelenie zveľaďujeme tak, aby mali naše klientky pocit domova,“ povedal Ján Miadok.

„Veľmi nás teší najmä dodatočná vďaka mamičiek, ktoré nás navštívia nejaký čas po pôrode, alebo nám napíšu krásny ďakovný list. To je pre nás najväčšia odmena,“ prezradila hlavná sestra Zuzana Spodniaková.

„Veľmi oceňujem možnosť využiť nadštandardnú izbu. Je tu príjemné prostredie a úžasný personál. Rodila som tu už po druhý krát a som veľmi spokojná,“ prezradila čerstvá mamička nádhernej Vivien, ktorá sa narodila len pred niekoľkými hodinami.

„Najčastejšie maminky vyzdvihujú prístup personálu. Máme skutočne profesionálne vyškolené sestry, ktoré sú pripravené zvládnuť akúkoľvek situáciu,“ doplnila zástupkyňa riaditeľa pre ošetrovateľstvo Marta Kiapešová.

Svoje služby plánuje gynekologiko-pôrodnícke oddelenie v Lučenci neustále skvalitňovať. Pomáhajú v tom aj názory mamičiek, alebo pacientiek, ktoré môžu anonymne prejaviť prostredníctvom dotazníkov, na ktoré na oddelení zriadili špeciálnu schránku.

Mohlo by vás zaujímať: Janko a Zuzka sa už u niektorých nenosia: TOP 3 najnetradič­nejších mien bábätiek v Lučenci!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM