Boris Macko Rôzne

Priaznivci bicyklovania v Lučenci sa dočkali. Ako bude cyklobus jazdiť tento rok?

Nadšenci cyklistiky majú dôvod na radosť. Obľúbený cyklobus opäť zvezie záujemcov do okolia mesta. Vieme kedy a za koľko!

Ilustračný obrázok k článku Priaznivci bicyklovania v Lučenci sa dočkali. Ako bude cyklobus jazdiť tento rok?
Zdroj: TASR

Cykloturisti tak môžu byť spokojní, že počas júla a augusta sa im otvoria dve trasy. Presnejšie Lučenec – Kokava – Látky – Prašivá (2 eur) a Lučenec – Ábelová (1 eur). K dispozícii bude malý autobus s kapacitou 18 cestujúcich, ktorý bude premávať s prívesom pre 18 bicyklov. Obe linky majú odchod o 9:00 na autobusovej stanici Lučenec z nástupiska číslo 7. Linka na Látky má prestoj na Prašivej do 13:30 a vracia sa pôvodným smerom do Lučenca.

Presné znenie a rozpis navrhovaných cyklotrás nájdete na internete. Časť cyklotrás je vyznačená aj v teréne, informácie sa dajú získať aj priamo v Turistickej kancelárii OCR na železničnej stanici v Lučenci. Pokiaľ nebude naplnený malý autobus, dopravca zoberie všetkých záujemcov. No v prípade, že bude záujemcov viac, ako je kapacita, dopravca rozhodne o prepravovaných osobách, ktoré mali rezerváciu.

Preto organizátori odporúčajú rezervovať si miesto na telefónnom čísle informácií: 0911 787 834 v čase od 6.00 do 17.00 hod.

Čítajte tiež:

Neviete kam s deťmi počas prázdnin? Tipy na leto pre rodičov malých Lučenčanov

Obľúbený kinematograf opäť v Lučenci. 5 filmov, na ktoré sa môžeme tešiť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM