Ľubomíra Karmanová Správy

Témy, ktoré Lučenčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste v roku 2015 najviac klikali

Uplynulý rok bol bohatý na všakovaké udalosti, no niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Lučenec 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Lučenčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste v roku 2015 najviac klikali
Zdroj: Dnes24.sk

Nové obchodné centrum

Poriadny rozruch medzi našimi čitateľmi spôsobilo nové obchodné centrum v Lučenci. Informácie o jeho otvorení, podrobnosti, ktoré ste sa dozvedeli ešte v predstihu, ale aj fotografie zo samotného slávnostného otvorenia zaujali našich čitateľov naozaj nadpriemerne.

Čítajte viac:

Nové obchodné centrum otvorí svoje brány: Lučenčania, vieme aké obchody tu budú!

Davy v prvý deň pred novým lučeneckým nákupákom: Pozrite FOTO aj dojmy návštevníkov

Na svet priviedol množstvo lučenských bábätiek

Lučenský gynekológ Csaba Varga už bábätká privádza na svet 17 rokov. Za toto obdobie zažil množstvo zaujímavých, či kurióznych prípadov. Medzi nimi sa však našli aj také, ktoré ho riadne vystrašili.

Čítajte viac: Lučenecký gynekológ Csaba Varga pomáha bábätkám na svet už 17 rokov: Jeden pôrod ho skutočne vystrašil

Zlá správa

Aj zlé správy rezonovali v uplynulom roku medzi Lučenčanmi. Jednou z nich bolo aj odloženie výstavby diaľnice, ktorá sa posunula o celé štvrťstoročie.

Čítajte viac: Zlá správa pre náš región: Výstavba diaľnice sa posunula o štvrťstoročie!

Nakazené kliešte

Ľahostajné vám neboli ani nakazené kliešte, v prípade ktorých sme vás upozornili na lokality, kde sa nachádzajú prírodné ohniská kliešťovej encefalitídy.

Čítajte viac: Majte tam oči na stopkách: 11 miest v Lučenci a okolí, kde sa vyskytujú nakazené kliešte!

Na čo nevie zabudnúť sestra roka?

Príbehy, ktoré vyvolajú úsmev na tvári, ale aj detské osudy, z ktorých mrazí. Denne sa s nimi stretáva Svetlana Filčíková, ktorá za svoju obetavú prácu získala ocenenie „sestra roka“. Jej rozprávanie o náročnej práci, zaujalo tisícky našich čitateľov.

Čítajte viac: Sestra roka Svetlana (51): Na toto sa nedá zabudnúť, profesionalita preplakaná pod vankúšom :(

Na pacientoch nešetrí láskou

Aj ďalšia obetavá sestrička Vierka Majkútová si získala pozornosť čitateľov. Tiež si za svoju prácu vyslúžila ocenenie „sestra roka“. Sestrička, ktorá sa s láskou stará o svojich desať detí, sa s takou istou láskou stará aj o svojich pacientov.

Čítajte viac: Lučenecká sestrička Vierka nešetrí láskou na svojich desiatich deťoch ani na pacientoch: Jedna udalosť ale prekvapila aj rodinu

Nočný Lučenec na fotkách

V našom meste sú miesta, ktoré iste stoja za povšimnutie. Pod rúškom tmy má, však, aj Lučenec úplne inú atmosféru. Práve tú zachytil na svojich fotografiách, ktoré nezostali bez povšimnutia, Lučenčan Milan Fekiač.

Čítajte viac: Milan (32) pri nočných potulkách objavil skrytú krásu Lučenca: Vznikli parádne FOTKY

Ako si poradiť s chrípkou

Sú obdobia, počas ktorých nám dá táto choroba poriadne zabrať. Náchylné na toto ochorenie nie sú len deti a tak sa niet čo čudovať, že rady skúsenej pediatričky zaujali nielen maminky.

Čítajte viac: Chrípka útočí. Skúsená lučenecká pediatrička to zhrnula na jednotku: 10 chýb, ktoré robia maminky najčastejšie

Najčastejšie chyby žien

Sú návyky, či zlozvyky, ktoré robíme už takpovediac podvedome a sú aj také, o ktorých ani netušíme, že nám môžu spôsobiť zdravotné problémy. Odborníčka na žilové ochorenia prezradila najväčšie chyby, ktorých sa dopúšťajú na svojom zdraví najmä dámy.

Čítajte viac: Lučenecká lekárka Petra Barániová to prezradila: 5 chýb, ktoré ženy robia a netušia, čo si tým môžu spôsobiť

Lučenčania sú romantici

Desiatky padajúcich hviezd. Toto úchvatné divadlo, ktoré nám pripravila nočná obloha v minulom roku zaujalo množstvo romantikov. Aj Lučenčania mohli zažiť najromantickejšiu noc v roku.

Čítajte viac: Čaká nás najromantickejšia noc v roku: Z tohto miesta v Lučenci bude najlepšie vidieť padajúce hviezdy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM