Ľubomíra Karmanová Rôzne

Spravodajský týždeň v Lučenci v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac

Uplynulý týždeň vôbec nebol skúpy na zaujímavé udalosti. Vybrali sme 5 článkov, ktoré vás pritiahli v najväčšej miere. Čo najviac rezonovalo u našich čítateľov v uplynulých dňoch?

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský týždeň v Lučenci v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Hrôzostrašný zážitok mladých Lučenčanov

Ghost Evidence je názov skupiny piatich mladých Lučenčanov, ktorých uchvátili paranormálne javy. S vidinou nájsť a zdokumentovať niečo nevysvetliteľné sa vybrali aj do bývalého internátu v centre mesta. To, čo tu zažili považujú za najdesivejšie chvíle svojho života. Tento zážitok sa pre nich stal cestou k vysnívanému kontraktu.

Čítajte tu: Hrôzostrašný zážitok ich vyšvihol až k vysnívanému kontraktu v USA: Čo sa vlastne stalo v lučeneckom internáte? VIDEO

Pozoruhodné skrášlenie rodičovského domu

Keď sa súrodenci Danica a Matej rozhodli skrášliť rodičovský dom, ani netušili, že ich výtvor bude vzbudzovať takú pozornosť. Ich dielo má nielen estetický, ale aj praktický význam a to nielen pre obyvateľov domu. Unikátne slnečné hodiny sú pýchou tvorcov, ale aj potešenie pre oko susedov, či návštevníkov Haliče.

Čítajte tu: Danica (32) a Matej (25) sa rozhodli skrášliť rodičovský dom: Podaril sa im doslova unikát! FOTO

TOP miesta pre lučenské mamičky

Či je teplo alebo zima, deti by nemali presedieť celé dni vnútri. Ak hľadáte miesta, kde si s vašimi ratolesťami oddýchnete, nemusíte chodiť ďaleko. Vybrali sme pre vás 5 miest, kde trávia lučenské rodinky voľné chvíle. Nechajte sa inšpirovať aj vy. V Lučenci nájdete miesta, kde si mamičky oddýchnu a deti sa do sýtosti vyšantia.

Čítajte tu: Nechajte sa inšpirovať lučenskými mamičkami: 5 miest, kam sa vybrať s deťmi v našom meste

Dedinky, ktoré stojí za to navštíviť

Dediny okolo nášho mesta skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči. Vyraziť si na výlet, trochu zmeniť prostredie i vyvetrať si hlavu. Tipmi z našej redakcie sa snáď nechajú inšpirovať aj čitatelia. Ak natrafíte na ďalšie miesta, kde by sme zaručene mali zavítať, dajte nám vedieť :)

Čítajte tu: Keď sa merať cestu rozhodne oplatí: 5 dedín pri Lučenci, do ktorých by ste mali zavítať

Vážna dopravná nehoda

Vážna dopravná nehoda pri Lučenci. Podľa polície dve mladé dievčatá skončili s autom na streche v potoku, podozrivá zo zavinenia nehody bola jedna z nich.

Čítajte tu: Z auta kopa plechov v potoku, vodička (19) s ťažkými zraneniami: Hrozivá nehoda blízko pri Lučenci!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM